3D MODELING

High poly Low poly

OPDRACHTEN
OOG VOOR DETAIL
WIJ WERKEN MET GEAVANCEERDE SOFTWARE
HYPER REALISTIC QUALITY
OPSTART
2020

TRANSFORM YOUR VISION

Naar Contact

Een 3D model kan gebruikt worden voor een rendered image of animatie.

3D modeling start als digitaal beeldhouwen, de basis-object waarmee onze experts communiceren alsof het van klei gemaakt is. Dit geldt zowel voor een Metahuman als voor een Robot of een Monster. Er zijn meer dan 10 verschillende technieken die wij kunnen gebruiken om uw concept te creëren. Afhankelijk van het concept en gewenste kwaliteit van 3D-modellen, kiezen wij het juiste software om mee te werken. Vanuit daar werken we aan de Texture en eventueel de Rig.

Onze experts creëren een 3D-omgeving met de nadruk op Hyper Realistic, hoge definitie, een grote esthetische aantrekkingskracht voor de kijker.

Onze 3D-omgevingsexperts zijn geweldig in het creëren van binnen- en buitenomgevingen met de nadruk op eersteklas kwaliteit en perfectie. Bovendien is er ook de mogelijkheid van sfeer met realistische objecten - voertuigen als het een straat is, bossen of meubels als het een kamer is, of vice versa - niet realistisch als het sci-fi is. We doen alles voor een indrukwekkende beleving, zodat het een grote esthetische aantrekkingskracht heeft op uw publiek.

3D Product Design

Als de presentatie van het product perfect is dan zijn er geen woorden meer nodig. De foto zal uw boodschap visueel verkopen. Dit betekent de juiste angel, perfecte belichting en secuur nabewerking.