COMMERCIALS

Online Ads Commercials

OPDRACHTEN
OOG VOOR DETAIL
WIJ FILMEN MET MINIMAAL 4K RESOLUTIE
HIGH END QUALITY
OPSTART
2020

TRANSFORM YOUR VISION

Naar Contact

Tijdens productie werken wij zowel met Green als Blue screen achtergrond

Voor commercials worden omgevingen vaak digitaal gebouwd wanneer het niet mogelijk of praktisch is om in het echte leven te filmen (bijvoorbeeld de ruimte, historische gebouwen, fantasielanden). Acteurs kunnen worden gefilmd met een groen/blauw scherm en hun omgeving wordt achteraf vervangen door computer gegenereerde omgevingen die zijn gebouwd door onze 3D Environment Experts.

VFX en CGI integratie is een complexe vorm van kunst waarbij wij altijd streven naar een photorealistic resultaat

VFX en CGI integratie is onze specialisme. Wij hebben oog voor detail en leggen de lat altijd hoog zodat de beleving voor de kijker maximaal is. VFX is het digitale versie van special effects en wordt tijdens Post-productie gecreëerd met geavanceerde software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een explosie van een auto.

CGI integratie is een totaal andere tak van sport, hier brengen wij 3D modellen tot leven in de opnames uit de echte wereld. Dit is een zeer complex traject. Door middel van verschillende technieken ontstaat er een animatie dat naadloos interacteert met wat er gefilmd is in de echte wereld. Overigens is het omgekeerde ook mogelijk waarbij een acteur geplaatst wordt in een digitale omgeving.

Full circle production

De basis van elke commercial die we produceren is een duidelijk verhaal. Wij denken met u mee, combineren strategische elementen en leveren een topresultaat. We bieden alle mogelijke aspecten aan binnen onze Full circle production.